Wie ben ik

Nathalie van der Sloot

Mijn naam is Nathalie van der Sloot. Geboren op de 1e van november in 1981, woonachtig in Rotterdam, getrouwd en moeder van twee prachtige dochters. Ik ben yogadocente en hoogsensitiviteitscoach van beroep en ik kan met trots zeggen dat ik zeer hooggevoelig ben.

In 2004 heb ik mijn ingenieursdiploma behaald op de Haagse Hoge School tot Industrieel Product Ontwerper. Met veel passie en creativiteit heb ik uiteenlopende producten mogen ontwikkelen. Na de komst van mijn eerste dochter in 2010 haalde ik geen voldoening meer uit dit vak en ben ik op zoek gegaan naar andere uitdagingen. Eén die makkelijker te combineren is met het moederschap, zodat ik heerlijk veel thuis kan zijn voor de kinderen. Sindsdien werk ik als yogadocente en geef ik cursus en begeleid mensen met hun hoogsensitiviteit.

Al sinds mijn veertiende weet ik dat ik zeer hooggevoelig ben. Deze gevoeligheid heb ik door studie, scholing en ervaring een plaats gegeven in mijn relatie, gezin, docentschap en coaching. Om andere hooggevoelige mensen een stap op weg te helpen, meer over zichzelf te leren en de mogelijkheid te geven om met andere hooggevoelige mensen in contact te komen, heb ik een cursus geschreven: “Hoogsensitiviteit en …”. Deze cursus geef ik nu een paar keer per jaar. Hiernaast begeleid ik met veel passie hoogsensitieve kinderen en volwassen in het leren omgaan met al hun uitdagingen in deze prikkelrijke en hectische, westerse maatschappij.

Als dochter van een yogadocente is yoga met de paplepel ingegoten. In 2012 heb ikzelf de opleiding tot Prana Yoga Flow docente gevolgd bij Alberto Paganini. Dit vooral met de intentie tot persoonlijke ontwikkeling, omdat hoogsensitiviteit en yoga heel veel raakvlakken hebben. Bij deze opleiding heb ik mogen ervaren hoe geweldig het is om yoga te mogen geven. Inmiddels geef ik alweer een aantal jaren yogales met veel liefde, plezier en enthousiasme.

Opleiding & Cursussen

Praktijk Eigentijdse kinderen
– Training ‘Coach Eigentijdse Kinderen’
Training waarbij ik heb mogen leren hoe je hoog sensitieve kinderen op een positieve manier kan begeleiden om meer in hun (zachte) kracht te staan, zodat ze zichzelf kunnen zijn met al hun talenten!

Alberto Paganini
– Teacher training Prana Yoga Flow 1
– Workshop Prana Yoga flow en de Elementen
– Workshop Hart Yoga Flow (VYN congres)
– Workshop Yoga met hart en ziel
– Workshop Yoga en de ayurvedische constituties
– Workshop Yoga en de energiestromen
– Workshop Reis door de chakra’s

Sanja Maas
gevolgd by yoga docentenopleiding Samsara
– Yoga met hooggevoelige kinderen

Daniel Strausser
gevolgd bij yogastudio Yoia
– Hatha yoga weekend intensive

Rob Obermeijer
– workshop ‘Op authentieke wijze leraar zijn, lesgeven via houdingen naar de filosofie.’

Vereniging Yogadocenten Nederland
Les mogen geven op het yogacongres van 2016 met de workshop
‘Yoga en hoogsensitiviteit’ 

Reiki
gevolgd bij yogacentrum Smrti
– workshop Reike tera mai 1.

.

Ben je op zoek naar een enthousiaste yogadocent met ervaring in Prana Yoga Flow en Hatha Yoga om lessen te verzorgen in jouw yogastudio of om een les in te vallen. Neem dan contact met mij op.

Ook ben ik beschikbaar voor het geven van yogaworkshops en workshops of lezingen over hoogsensitiviteit, welke ik kan verzorgen bij jouw yogastudio
of bedrijf.