Agenda

Hier kun je een overzicht vinden van alle aankomende yoga workshops, workshops hoogsensitiviteits en lezingen die worden gegeven. Mocht je nog vragen hebben over een workshop, lezing of een andere activiteit neem dan gerust contact op.

Voor een overzicht van de reguliere yogalessen die worden verzorgt door YoSense, verwijs ik je door naar de pagina yoga lesrooster.


(Bij)scholing 'Yoga en hoogsensitiviteit'

Je herkent ze vast wel. Leerlingen die erg onzeker zijn, verlegen, snel last van stress en veranderingen. Leerlingen waarvan je direct door hebt dat ze wat "gevoeliger" zijn dan de andere. Die leerling die je graag wat extra aandacht zou willen geven zodat ze wat sterker in het leven kan staan.

Als yogadocent kan jij daar zeker een steentje aan bijdragen! Het begeleiden van een "gevoelige" leerling is veel makkelijker als je begrijpt waar het gedrag vandaan komt.

Ben jij yogadocent en wil je graag meer weten wat hoogsensitiviteit is? Voor jezelf dan wel voor je leerlingen? Kom dan naar de (bij)scholing 'Yoga en hoogsensitiviteit. Ik geef je tips hoe je krachtiger met hooggevoeligheid om kunt gaan en ik laat je ervaren hoe yoga hoogsensitieve mensen kan helpen.

Ben jezelf geen yogadocent maar wil je wel meer te weten komen over hoogsensitiviteit en ben je gek van yoga? Dan heet ik je ook van harte welkom op deze workshop.

Data: Zaterdag 25 mei 2019
Tijdstip: 10:30-16:30 uur
Locatie: Yogaschool Zweiersdal, te Oosterbeek
Kosten: €92,50 excl. BTW
Inschrijven: via website van Yogaschool Zweiersdal.

Meer informatie »

Mini-Cursus 'Begrijp hoogsensitiviteit en jezelf'

Wil je graag weten wat hoogsensitiviteit is? Begrijpen hoe het kan dat jij je soms anders voelt en anders reageert dan de meeste mensen? Tips krijgen hoe je krachtiger met je hooggevoeligheid om kunt gaan? Kom dan naar deze mini-cursus!

Maak nu gebruik van de vroegboekkorting. Schrijf je je in én betaal je voor 16 februari 2019, dan hoef je maar €42,50 te betalen ivp €47,50 ! Kom je ook?

Data: Zaterdag 16 maart 2019
Tijdstip: 13:00-17:00 uur
Locatie: Yogacentrum Smrti
Kosten: €47,50 incl. reader, koffie/thee en iets lekkers
Vroegboekkorting: schrijf je je in én betaal je voor 16 februari 2019, dan kost de mini-cursus maar €42,50- !
Inschrijven: via info@yosense.nl of klik op onderstaande button "meer informatie"

Meer informatie »