Yoga

Yoga workshops

Als yogadocent vind ik het geweldig om naast de reguliere yogalessen ook yoga workshops te verzorgen. Een workshop duurt vaak langer dan een reguliere les van een uur, waardoor er veel meer tijd is voor verdieping, inzicht en specialisatie. Zo is er bijvoorbeeld meer tijd voor de filosofie en achtergrond van de yoga. Meer tijd voor persoonlijke begeleiding. Meer tijd voor een lange eindontspanning. En meer tijd om verschillende yogastijlen in een les te ervaren.

Ik vind het leuk om een workshop te geven rondom één bepaald thema: hart-yoga, de chakra’s, herstel-yoga, rust, balans, alignment-yoga, yoga voor hoogsensitiviteit etc. Zo zijn er tal van verschillende workshops mogelijk. Ben je opzoek naar een nieuwe workshop voor in jouw yogastudio, neem dan eens contact op. Ik denk graag met je mee over de mogelijkheden.

Enkele voorbeelden:

  • Workshop: “Yoga voor het hart”
    Een workshop waarbij je kennis maakt met de yogavorm en filosofie van de Prana Yoga Flow van Alberto Paganini. Een creatieve, dynamische en ontspannende yogastijl die je springlevend maakt, je hart opent en je geest tot rust brengt.
  • Workshop: “Bewustwording door yoga”
    Een workshop vol yoga, kennis en ervaren wat yoga met je doet. De workshop geeft je handreikingen om de rust en het contact met je zelf ook buiten de yogalessen te behouden.

Een yogaworkshop kan ook leuk zijn tijdens een coachings- of trainingsprogramma of een teamdag van je bedrijf. Of gewoon als ludiek bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest. Een yogaworkshop kan in tijd variëren van bijvoorbeeld een uur tot een hele dag.

Neem contact met me op voor meer informatie en mogelijkheden dan kom ik graag eens in jouw studio of bedrijf een workshop geven.